Tervetuloa Zarifet:in verkkokauppaan!

Tarjolla on monipuolisesti tanssitarvikkeita itämaiseen tanssiin, zumbaan, lattareihin ym tanssiharrastukseen. Käytössäsi on verkkokauppa, jonka kautta saat tilattua tuotteita entistä sujuvammin.
Kolikkohuiveja, asusteita, vatsatanssitarvikkeita eli kaikkea kivaa!
Online Boutique -otsikon alta löydät monta ihanaa käsityönä valmistettua kolikkohuivia ja -vyötä, tanssihuivia sekä muuta tarpeellista tavaraa itämaiseen tanssiin liittyen. Lisäksi valikoimiin kuuluu toppeja, housuja, hameita sekä asusteita, jotka soveltuvat monenlaiseen harrastamiseen, itämaisesta tanssista zumbaan, lattareihin sekä perinteiseen lavatanssiinkin.
Myytävänä on myös tunnetun ja taitavan suunnittelija Eman Zakin upeita tanssipukuja sekä muiden suunnittelijoiden ihanuuksia suoraan Kairosta.
Kiitos vierailustasi ja toivottavasti näet jotain kaunista.

Löydät Zarifetin myös Facebookista

Tykkäämällä sivustani saat päivitykset aukioloajoista, uutuuksista ja tarjouksista suoraan omalle Fb-sivullesi. Käy klikkaamassa vaikka heti! Voit kysyä myös ohjelmaa juhliin, polttareihin tai muihin tapahtumiin.

Terveisin, Sanna


Tapahtumakalenteri

Tanssiva Juulia ( Tanssinäytös Lauantai  10.12.2016)
Tanssiva Juulia -kausinäytökset klo 13.00, 15.00 ja 17.00 Esiintymässä Tanssitalo Juulian tanssiryhmät ja opettajat. Koko perheelle suunnatun näytöksen kesto on..

Tanssistudio Sahramin joulujuhla ( Tanssinäytös Sunnuntai  11.12.2016)
Sahramin oppilaat valmistavat jälleen värikkään ja vauhdikkaan kauden päätösjuhlan. Tervetuloa kannustamaan esiintyjiä ja nauttimaan tanssin riemusta! Paikalla..

Kuunsillalla( Tanssinäytös Lauantai  4.2.2017 17:00)

Oriental Dance Festival 2017( Muu tanssitapahtuma Perjantai  9.6.2017 - Sunnuntai 11.6.2017)Leyla Panther

leopardi_hihaton_musta_toppi.jpg&width=140&height=250
Hinta: 35.00 €