Zarifet - lantiohuivit, kolikkohuivit, kolikkovyöt

Kolikkohuiveja ja -vöitä, kilinää tai pelkkää kimallusta, jokaiselle makunsa mukaan

Zarifet on turkin kieltä ja se tarkoittaa kauneutta sekä suloutta. Itämaiseen tanssiin, sen harrastajiin sekä tanssiin liityviin tuotteisiin tuo määritelmä sopinee vallan mainiosti…

Sivustollani myytävät itämaisen tanssin kolikkohuivit ja virkatut kolikkovyöt on valmistettu käsityönä. Jokaisen kolikkohuivin koko ja  koristevirkkaus on yksilöllinen, vaikka mallin kuviointi voikin olla sama eri värisissä lantiohuiveissa. Tuotteiden kuvauksista sekä kuvateksteistä löydät näistä tarkempia tietoja ja hinnat.

Materiaaleina ovat pääasiassa joustava sametti tai sifonkimaisen ohut viskoosi-polyesterkangas. Koristeina tanssihuiveissa on yleisimmin helmiä, paljetteja sekä kullan tai hopean värisiä metallikolikoita.  Myynnissä on myös isoilla kolikkopaljeteilla koristeltuja lantiohuiveja.

Pienille sekä vähän isommille tanssijoille…

Tällä hetkellä valikoimistani löytyy myös erityisen pienikokoisille sopivia kolikkohuiveja ja lantiovöitä. Pienet xs -kokoiset huivit valmistetaan joskus  useammasta kuin yhdestä kangaspalasta, joten niistä saattaa löytyä myös saumakohtia.  Isompia kokoja tarvitseville löytyy myös tuotteita mm Carnival, Para ja Boncuk -huivisarjoista. Kokoasioissa voit ottaa toki myös yhteyttä minuun, niin etsitään yhdessä sopiva vaihtoehto!

Metalliset kolikkovyöt ovat ns. yhdenkoon tuotteita, mutta niitä saa yleensä säädettyä ilmoitettua mittaa lyhyemmiksi joko ketjuissa olevilla hakasilla tai esim. poistamalla osia vyöstä. Kolikkovöitä kannattaa myös huoltaa aika ajoin kiristämällä mahdolliset avautuneet lenkit.

Turvallista shoppailua netissä sekä privaattiesittelyjä teillä tai meillä

Tulen mielelläni esittelemään tuotteitani tanssiryhmällenne tai tapahtumaanne myymään.  Myyn tuotteita liikkeessäni Rauhankatu 1C, 20100 Turku sekä sen lisäksi netin kautta ja erilaisissa tapahtumissa. Liikkeen aukioloajat näet etusivulta tai Facebook:ista nimellä Zarifet.

Toimitukset kulkevat postitse ja maksutavaksi voit valita tilisiirron tai postiennakon. Tuotteiden hinnat sisältävät Alv24% ja hintoihin lisätään toimituskulut valitun toimitustavan ja postin hinnaston mukaan. Tuotteissa on 14vrk vaihto- ja palautusoikeus.

Jos opetat itämaista tanssia ja haluaisit ottaa tuotteitani myyntiin tai tehdä ryhmätilauksen, ota yhteyttä. Vilkaise myös tulevia tapahtumia sivun alalaidasta!