Tervetuloa Zarifet:in verkkokauppaan!

Tarjolla on monipuolisesti tanssitarvikkeita itämaiseen tanssiin, zumbaan, lattareihin ym tanssiharrastukseen. Käytössäsi on verkkokauppa, jonka kautta saat tilattua tuotteita entistä sujuvammin.
Kolikkohuiveja, asusteita, vatsatanssitarvikkeita eli kaikkea kivaa!
Online Boutique -otsikon alta löydät monta ihanaa käsityönä valmistettua kolikkohuivia ja -vyötä, tanssihuivia sekä muuta tarpeellista tavaraa itämaiseen tanssiin liittyen. Lisäksi valikoimiin kuuluu toppeja, housuja, hameita sekä asusteita, jotka soveltuvat monenlaiseen harrastamiseen, itämaisesta tanssista zumbaan, lattareihin sekä perinteiseen lavatanssiinkin.
Myytävänä on myös tunnetun ja taitavan suunnittelija Eman Zakin upeita tanssipukuja sekä muiden suunnittelijoiden ihanuuksia suoraan Kairosta.
Kiitos vierailustasi ja toivottavasti näet jotain kaunista.

Löydät Zarifetin myös Facebookista

Tykkäämällä sivustani saat päivitykset aukioloajoista, uutuuksista ja tarjouksista suoraan omalle Fb-sivullesi. Käy klikkaamassa vaikka heti! Voit kysyä myös ohjelmaa juhliin, polttareihin tai muihin tapahtumiin.

Terveisin, Sanna


Tapahtumakalenteri

Ilona Vol.4 ( Tanssinäytös Perjantai  28.10.2016)
Zarifet:in basaari mukana tanssinäytöksessä! Näytös alkaa klo 19.00. IlonaTanssiRyhmän lisäksi luvassa on kutsuvieraita lavalla, tuoden tuhdisti Bling Blingiä ja..

Sabriye Tekbilek Turussa! ( Tanssikurssi Perjantai  25.11.2016 - Sunnuntai 27.11.2016)
Tunnettu ja arvostettu tanssija ja opettaja Sabriye Tekbilek saapuu jälleen Turkuun! Tarjolla on kursseja joka makuun: Pe 25.11. klo 18-20 Suhaila Salimpour..

Soirée Live ( Tanssinäytös Lauantai  26.11.2016)

Tanssiva Juulia( Tanssinäytös Lauantai  10.12.2016)

Tanssistudio Sahramin joulujuhla( Tanssinäytös Sunnuntai  11.12.2016)Light tan vatsaverkko

carnival_girl_pic.jpg&width=140&height=250
Hinta: 37.00 € - 40.00 €