Tervetuloa Zarifetin sivuille!

Tarjolla on monipuolisesti tanssitarvikkeita ja käytössäsi on verkkokauppa, jonka kautta saat tilattua tuotteita entistä sujuvammin.

HURJA ALKUVUODEN ALE ON ALKANUT!

Katso tarjoustuotteet ja tee löytöjä. Tarjoukset voimassa vain 28.2.2018 asti verkkokaupasta tilattaessa.

Kolikkohuiveja, asusteita, vatsatanssitarvikkeita eli kaikkea kivaa!

Online Boutique -otsikon alta löydät monta ihanaa käsityönä valmistettua kolikkohuivia ja -vyötä, tanssihuivia sekä muuta tarpeellista tavaraa itämaiseen tanssiin liittyen. Lisäksi valikoimiin kuuluu toppeja, housuja, hameita, tossuja sekä asusteita, jotka soveltuvat monenlaiseen tanssiin itämaisesta tanssista zumbaan, lattareihin sekä perinteiseen lavatanssiinkin.

Myytävänä on myös tunnetun ja taitavan suunnittelija Eman Zakin upeita tanssipukuja sekä muiden suunnittelijoiden ihanuuksia suoraan Kairosta.

Kiitos vierailustasi ja toivottavasti näet jotain kaunista.

Löydät Zarifetin myös Facebookista sekä Instagramista.

Tykkäämällä sivustani saat päivitykset uutuuksista ja tarjouksista suoraan omalle Fb-sivullesi. Käy klikkaamassa vaikka heti! Voit kysyä myös ohjelmaa juhliin, polttareihin tai muihin tapahtumiin sekä tanssiliikunnanohjaus -palvelua.

Terveisin, Sanna

Etusivun kuvat Merja Otronen Photography

Ohjaan myös tanssiliikuntatunteja sekä Zumbaa! Tällä hetkellä tunnit seuraavasti:

Tavastilan koulu, Tavastintie 1, Mietoinen su klo 18.00 Zumba, klo 19.15 Tanssiksi! Ilmoittautumiset ja tarkemmat kurssitiedot Raisio Opisto

Martintalo, Marttila to klo 18.00 Tanssiksi!, klo 19.10 Zumba. Ilmoittautumiset ja tarkemmat tiedot Marttilan kunnan vapaa-aikatoimi


Tapahtumakalenteri

Valssi ja Hitaat SM Suomen Lavatanssi Cup osakilpailu (Lauantai  10.3.2018)
Raisiolainen lavatanssiseura Lavahirmut ry järjestää Suomen Lavatanssi Cupin tämän vuoden toisen Suomen mestaruusosakilpailun, jossa lajeina ovat Valssi ja Hidas..

Lyyrinen arabialainen tanssi -workshop ( Tiiviskurssi Lauantai  14.4.2018 - Sunnuntai 15.4.2018)
Lyyrinen arabialainen tanssi - workshop Tanssi perustuu kokonaisvaltaiseen ja luonnolliseen kehotyöskentelyyn. Se on energisoiva yhdistelmä ilmaisua, fyysistä keskittymistä..

Karkadeh ry:n kevätnäytös( Tanssinäytös Lauantai  28.4.2018)

Virágos sál( Tanssinäytös Sunnuntai  29.4.2018)

HELWA Helsinki Oriental Dance Festival( Tanssikurssi Torstai  7.6.2018 - Sunnuntai 10.6.2018)Ruffle toppi

violetti.jpg&width=140&height=250
Hinta: 15.00 €30.00 €