Tervetuloa Zarifetin sivuille!

Poikkeustilasta huolimatta minulla tarjolla on monipuolisesti tanssitarvikkeita ja käytössäsi on verkkokauppa, jonka kautta saat tilattua tuotteita milloin vain. Maksu hoituu kätevästi ja luotettavasti useiden eri verkkomaksuvaihtoehtojen kautta. Tänä erikoisena aikana on entistä tärkeämpää, että asiakkaat muistaisivat tilauksilla myös erityisalojen pienyrittäjiä, jotta tarvikkeita saisi myös jatkossa esiteltäväksi basaareihin sekä tilattua helposti ja turvallisesti kotimaasta.

Kolikkohuiveja, asusteita, vatsatanssitarvikkeita eli kaikkea kivaa!

Online Boutique -otsikon alta löydät monta ihanaa käsityönä valmistettua kolikkohuivia ja -vyötä, tanssihuivia sekä muuta tarpeellista tavaraa itämaiseen tanssiin liittyen. Lisäksi valikoimiin kuuluu toppeja, housuja, hameita, tossuja sekä asusteita, jotka soveltuvat monenlaiseen tanssiin itämaisesta tanssista zumbaan, lattareihin sekä perinteiseen lavatanssiinkin. Myös tanssitossuja löytyy valikoimista! Kysy myös koristelutarvikkeita, paljetteja, helmiä yms.

Kiitos vierailustasi ja toivottavasti näet jotain kaunista.

Löydät Zarifetin Facebookista nimellä Tanssitarvikeliike Zarifet ja voit liittyä myös Boutique Zarifet -ryhmään, jolloin saat uutuudet jo ennakkoon tutustuttavaksi! Instagram:issa olen nimellä tanssitarvike_zarifet.

Käy klikkailemassa vaikka heti! Voit kysyä myös ohjelmaa juhliin, polttareihin tai muihin tapahtumiin sekä tanssiliikunnanohjaus -palvelua.

Terveisin, Sanna

Etusivun kuvat Merja Otronen Photography

Tanssiliikuntaa tarjolla!

Olen koulutettu tanssiliikunnan ohjaaja, ja olen valmiina juuri Sinua varten. Tarjoan yksityistunteja (tanssitekniikka, seuratanssien perusteet), ryhmäliikuntatunteja sekä tyky- tai tyhy- liikuntaa juuri sinun työyhteisöllesi kertaluontoisesti tai useamman kerran pakettina. Ota yhteyttä info(at)zarifet.net!

  • Tanssiksi! tanssiliikuntatunti
  • Zumba, Zumba Gold
  • Lavis -lavatanssijumppa
  • Vire -Lavis
  • KiddieJam lastentanssi

Koulutukset ja kurssit, jotka olen suorittanut

Tavastilan koulu, Tavastintie 1, Mietoinen: su klo 18.00 Zumba, klo 19.15 Tanssiksi! Syksyn ilmoittautumiset ja tarkemmat kurssitiedot tunneista Raisio Opisto

Lietsalan koulu, liikuntasali, Tiilenkantajantie 4, Naantali: ma klo 18.30-19.30 Zumba. Ilmoittautumiset ja lisätiedot tunneista Naantalin opistolta.

Pyrkivän Urheilutalo, Tuureporinkatu 2, Turku: Tanssiksi! tunti ke klo 17.00-18.00. Lisätiedot sekä kurssihinnat löydät www.sekahaku.net

Lemun koulu, liikuntasali (takapihalta sisään) Zumba ke klo 18.45 sekä 19.45. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tunneille Raisio Opistolta

Kerttulan jäähalli, liikuntasali, Raisio: to klo 17.00-18.00 Tanssiksi! ja 18.15-19.15 Zumba. Syksyn tuntien ilmoittautumiset ja tarkemmat kurssitiedot tunneista Raisio Opisto

Kirkonpiirin koulu, Nousiainen, Zumba torstaisin klo 19.45. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Raisio Opisto